Pijnlijke schouders, nek en tintelingen – Marie

Marie, 42 jaar

Klachten: Pijnlijke onderrug en schouders

 
Sinds een aantal maanden ben ik onder behandeling bij Body Stress Release. Ik had al verschillende therapieën gevolgd maar het had tot nu toe geen enkel positief effect gehad. Door mijn werk, in de zorg, had ik veel last van de spieren in mijn onderrug en de schouders. Dit speelt al vele jaren en ik bleef met de pijn zitten. De huisarts gaf aan dat het ook wel fibromyalgie kon zijn dus hij gaf mij pijnstillers.
Maar de rest van mijn leven pijnstillers slikken wilde ik ook niet.

Mijn fysiotherapeut adviseerde mij om toch eens BSR te gaan doen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar vanaf de eerste keer dat ik een behandeling kreeg had ik al een positief effect. Het branderige gevoel in mijn kuiten zwakte af. Ik kan weer rustig slapen doordat de onrust in mijn benen weg is. Mijn nek en schouders zitten niet meer vast en ik krijg steeds meer bewegingsvrijheid. Wat een weldaad om dit weer te ervaren, ik had deze therapie veel eerder moeten doen. Ik kan een ieder die schouder- of rugklachten heeft BSR adviseren.